ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 4 - 7 ARKIPÄIVÄÄ

Rannekellot netistä

RSS
rannekellot netistä

 

Monella suomalaisella älypuhelin korvaa nykyään perinteisen rannekellon. Menneinä vuosina rannekello kertoi kellonajan ja ehkä päivämäärän, nyt puhelimesta näkee saman sekä lisäksi se on hyödyllinen väline myös moneen muuhun tarkoitukseen. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö edelleen monet käytä rannekelloa.

 

Rannekello kertoo kantajastaan

Se millainen kello henkilöllä on, kertoo osittain ihmisen tyylistä ja elämäntavasta. Toki asiaa ei voida lokeroida täysin mustavalkoisesti, mutta rannekellon valintaan vaikuttaa hyvin usein henkilön ammatti sekä harrastukset.

Monella on kelloja myös eri tilanteita varten, kuten vapaa-ajalla kädessä pidetään urheilukelloa ja työpaikalla klassista rannekelloa. Rannekello on koru, joka viimeistelee pukeutumisen.

Muutamia vuosia sitten osaksi juhla-asua ei olisi sopinut esimerkiksi älykello, mutta nykyään monien urheilu-ja älykellojen ulkoasu on niin tyylikäs ja selkeälinjainen, jotta älykellokin sopii varsin hyvin juhlavaankin pukeutumiseen.

 

Rannekellot netistä turvallisesti ja luotettavasti

Vuosia sitten harvalla olisi tullut mieleenkään tilata rannekelloa netistä. Kuten niin monen muunkin tuotteen hankinnan suhteen ainoa turvalliseksi koettu tapa oli käydä ostamassa tuote liikkeestä.

Viimeisten parin vuoden aikana mielipide on kuitenkin monen kohdalla muuttunut ja yhä useammin tilataan netistä rannekellot sekä monet muut tuotteet.

Tilanne kääntyi täysin päälaelleen koronapandemian alkuaikoina, kun kontakteja tuli välttää, mutta vähintään pakolliset tavarat oli siitäkin huolimatta hankittava.

Monet suomalaiset joutuivat ns. pakon edessä luottamaan verkkotilausten sujuvuuteen ja kun kokemukset olivat positiivisia ovat monet jatkaneet tuotteiden tilaamista säännöllisesti verkosta, vaikka mahdollisuus vapaampaan liikkumiseen olisikin.

Netistä tilaaminen on koettu niin helpoksi ja turvalliseksi ettei paluuta todennäköisesti entiseen enää ole. Tämän ovat huomanneet selkeästi kaikki kivijalkamyymälää pyörittävät koru- ja kelloliikkeet ja monet ovatkin laajentaneet toimintaansa myös nettimyyntiin.

 

PetenKellosta löydät yli 5000 rannekellon valikoiman

Petenkellosta löytyy suuri valikoima naisten rannekelloja, miesten rannekelloja sekä lasten kelloja. Perinteisten rannekellojen lisäksi tuotevalikoimaa on laajennettu urheilukelloilla sekä älykelloilla. Meiltä löydät niin kotimaiset merkit kuin ulkomaalaiset brändit.

Suuri rannekellovalikoima takaa, että jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin löytyy varmasti sopiva rannekello. Jokaisen rannekellon kohdalla olemme myös tehneet tarkempaa vertailua vastaaviin tuotteisiin ja halunneet pitää rannekellojen hinnat mahdollisimman edullisina. Vertaa rannekellon hintaa toisen verkkokaupan hintaan, niin huomaat eron.

Meiltä löydät rannekellot edullisesti laadusta tinkimättä.

 

Näin tilaat rannekellon netistä

Valitse alkuun millaista kelloa olet tilaamassa. Etusivulta löytyy kategoriat miesten kellot, naisten kellot, lasten kellot, aktiivisuusrannekkeet, seinäkellot sekä älykellot. Tuotekategoriaa klikkaamalla pääset laajaan valikoimaan ja tutustumaan kelloihin. Lue lisää-painikkeesta näet kellosta tarkemmat tiedot kuten halkaisijan, värin, kellon ominaisuudet sekä hinnan.

Onko sinulla mielessä, joku merkki esimerkiksi Gant, Maserati, Tommy Hilfiger tai Armani? Jos haluat katsella kelloja merkin mukaan, valitse sivupalkista kohta; merkki. Sama koskee myös muita rajauksia kuten väri, halkaisija tai hinta.

Suodattamalla rannekellot oman maun ja hintaluokan mukaan, pystyt vertailemaan rannekelloja juuri sen hintahaarukan ja merkin mukaan, mistä haluat. Näin sinun ei tarvitse selata tuhansia rannekelloja löytääksesi etsimäsi.

Toki aina ei voi eikä tarvitsekaan tietää, millaista rannekelloa etsii, vaan tarkoitus on vain selailla läpi kaikki kauniit kellot. Tämäkin onnistuu oikein hyvin Petenkellossa.

Kun sopiva rannekello löytyy, lisää tuote ostoskoriin ja täytä yhteystietosi. Maksa tuote/tuotteet ohjeiden mukaan ja tilauksesi lähetetään sinulle tuotapikaa.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu

  • Heidi / Asiakaspalvelu