ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 4 - 7 ARKIPÄIVÄÄ

Blog

RSS

Kellojen siirto

Kesäaika alkaa EU:ssa maaliskuun viimeisenä sunnuntaina kello 3.00 yöllä. Kelloja siirretään tällöin tunti eteenpäin. Kesäaika päättyy lokakuun viimeisenä sunnuntaina kello 4.00, tällöin kelloja siirretään tunti taaksepäin. 

Naisten kellot - Ota nämä huomioon

Naisten kellot - Ota nämä huomioon
Mitä tulee kelloihin, miesten kellot saavat yleensä enemmän huomiota.. Mutta yhä useammin naiset ovat osoittaneet, että myös heitä kiinnostavat hienosti tehdyt ja laadukkaat kellot. Tämän suuret kellomerkit ovatkin jo huomioineet. Nykyään kelloyritykset ovat panostaneet enemmän naisten tuotteisiinsa ja naisten kelloja on nyt saatavilla enemmän kuin koskaan.

Seinäkellot

Lähes joka kodissa seinälle on ripustettuna kello. Seinäkellot ovat osa sisustusta ja samalla varsin käytännöllinen tapa katsoa aika. Seinäkello ripustetaan kotona sellaiselle paikalle, mistä ne on helppo nähdä. Seinäkelloksi ei suinkaan aina käy, mikä tahansa, vaan kellon tulee sulautua sopivasti osaksi kodin muuta sisustusta. Kello voi tyyliltään olla moderni, näyttävä tai pelkistetty.
  • Heidi / Asiakaspalvelu

Rannekellot netistä

rannekellot netistä

Suuri rannekellovalikoima takaa, että jokaiseen tilanteeseen ja tyyliin löytyy varmasti sopiva rannekello. Jokaisen rannekellon kohdalla olemme myös tehneet tarkempaa vertailua vastaaviin tuotteisiin ja halunneet pitää rannekellojen hinnat mahdollisimman edullisina. Vertaa rannekellon hintaa toisen verkkokaupan hintaan, niin huomaat eron. Meiltä löydät rannekellot edullisesti laadusta tinkimättä.