ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 4 - 7 ARKIPÄIVÄÄ

Seinäkellot

RSS

Seinäkellot jokaiseen kotiin

Lähes joka kodissa seinälle on ripustettuna kello. Seinäkellot ovat osa sisustusta ja samalla varsin käytännöllinen tapa katsoa aika. Seinäkello ripustetaan kotona sellaiselle paikalle, mistä ne on helppo nähdä.

Seinäkelloksi ei suinkaan aina käy, mikä tahansa, vaan kellon tulee sulautua sopivasti osaksi kodin muuta sisustusta. Kello voi tyyliltään olla moderni, näyttävä tai pelkistetty. Monet suomalaiset valitsevat kotiinsa seinäkellon, joka palvelee heitä vuosikausia ajannäyttäjänä. Ja koska kello kestää aikaa ja käyttöä, ollaan siitä valmiita maksamaankin vähän enemmän. Tästä syystä yhä useamman kotoa löytyy laadukas design kello, joka sopii hyvin monenlaiseen makuun. Tyylikäs, moderni kello ei myöskään kilpaile liikaa muun sisustuksen kanssa, vaan sulautuu juuri sopivasti muuhun kodin sisustukseen.

Viime aikoina moni kellon ostaja on hankkinut kotiinsa vanhanajan puukellon tai muusta sisustuksesta selkeästi poikkeavan seinäkellon. Tämä on oiva tapa korostaa tiettyä kohtaa kotona ja mikä sen parempi kuin upea, näyttävä kello seinällä. Kellonhan ei tarvitse olla vain aikaa näyttävä laite, vaan erilaisilla kelloilla voi jopa leikitellä. Hyvänä esimerkkinä seinäkello, joka kootaan itse seinälle irtonumeroilla.

 

Puhelimet eivät ole syrjäyttäneet seinäkellojen ostoa

Yllättävää kyllä, puhelimet tai älykellot eivät ole syrjäyttäneet seinäkelloja. Voisi äkkiseltään ajatella, ettei seinäkellolle ole enää mitään tarvetta, kun lähes jokaisen käytössä on puhelin tai ranteessa rannekello, josta kellonaika voitaisiin seinäkelloa näppärämmin katsoa.

Näin ei kuitenkaan ole vaan kello kodin seinällä koetaan edelleen hyvin tärkeäksi. Seinäkellon avulla kotiin saa kaivattua kodikkuutta ja varsinkin lapsiperheissä seinäkellosta on oikeasti arjessa hyötyä.

Lapset oppivat seinäkellon avulla ajan kulun sekä kellontaulun numerot. Seinäkellosta on alakoululaiselle helppo näyttää, milloin kouluun täytyy lähteä ja milloin on esimerkiksi nukkumaanmenoaika. Arjen kiireessä seinäkello on koko ajan niin sanotusti silmien kohdalla, joten minuuttiaikataulussakin kellosta näkee, milloin on aika lähteä harrastuksiin tai palaveriin.

 

Petenkellossa laaja valikoima seinäkelloja

Petenkellosta löydät niin seinäkellot, herätyskellot sekä rannekellot lapsille, naisille ja miehille. Seinäkellovalikoimassa on monia tunnettuja merkkejä sekä laadukkaita vaihtoehtoja.  Tule tutustumaan Petenkellon kattavaan valikoimaan ja valitse kotisi tyyliin sopiva seinäkello.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu

  • Heidi / Asiakaspalvelu