ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 4 - 7 ARKIPÄIVÄÄ

Korut helposti netistä

RSS

Korut netistä

Koruvalikoimastamme löytyy useita edullisia korumerkkejä. Voit luotettavasti ja turvallisesti tilata muotikorut netistä verkkosivuiltamme. Valikoimastamme löytyy tunnettuja brändejä kuten Armani, Guess ja Calvin Klein, mutta valikoimaan on valittu myös edullisia koruja, jotta jokaiseen makuun ja kukkaroon löytyisi sopivia vaihtoehtoja.

 

Korut viimeistelevät pukeutumisen

Koruilla on vuosisatojen ajan ollut ihmiskunnalle suuri merkitys. Korut ovat kertoneet henkilön asemasta tai arvostuksesta. Nykypäivänä korut kuuluvat kaikille, niin miehille, lapsille kuin naisille.

Koruilla viimeistellään arki- sekä juhlapukeutuminen ja usein juhliin valitaan hieman näyttävämmät korut kuin arkikäyttöön.

Koruilla on suuri merkitys monille ja usein koruja ostetaan kummilahjaksi lapselle, isovanhemmalle syntymäpäiväksi, huomenlahjaksi puolisolle tai ylioppilaalle juhlapäivänä.

Koruja löytyy hyvin monenlaiseen tyyliin ja usein pukeutuminen ratkaisee, millaiset korut milloinkin valitaan osaksi stailausta. Tästä syystä koruja tulisi olla erilaisia, jotta tyyliin sopiva koru löytyisi.

Kaikki eivät myöskään halua maksaa koruista isoja summia, vaan mieluummin ostetaan hyvin monenlaisia edullisia koruja ja yhdistellään niitä pukeutumiseen.

 

Koru lahjaksi ystävälle, puolisolle tai lapselle

Koru on aina varma valinta lahjaksi. Valikoimastamme löytyy klassiseen tyylikkään korut sekä laaja valikoima trendikkäitä koruja naisille, lapsille sekä miehille.

Lähes poikkeuksetta läheinen henkilö tietää, millainen on lahjansaajan korumaku. Suuresta valikoimasta on helppo löytää jopa vaativaankin makuun sopiva koru.

Koru voi olla korvakorut, sormus tai kaulakoru. Sormukset ja rannekorun osalta olisi hyvä tietää tarkemmin lahjansaajan sormen ympäryksen mitta tai ranteen ympärys. Kaulakorun kohdalla ympärysmitalla ei ole niin suurta merkitystä.

Vinkki, etsi lahjansaajan vanha sormus tai rannekoru ja mittaa korun halkaisija, näin voit varmistaa, että koru on oikeankokoinen ilman, että paljastat osto aikeistasi.

 

Sopivan korun valinta

PetenKello verkkosivujen kautta sopivan korun valinta on helppoa.

Voit rajata hakua hinnan, merkin, värin, mittojen sekä kategorian mukaan.

Valikoimastamme löytyy muotikorujen lisäksi myös rannekellot, kosmetiikkatuotteet, parfyymit sekä seinäkellot.

Sopivaa korua ostaessa voit korun lisäksi ostaa lahjaksi tai itsellesi samalla muita tuotteita kuten hajuveden tai rannekellon.

Tällä tavalla pystyt säästämään postikuluissa, jos valitsemasi koru on esimerkiksi alle 50 euroa. Kun tilaat yli 50 eurolla ei sinun tarvitse maksaa lainkaan postikuluja, vaan tuotteet lähetetään ilmaiseksi.

 

Näin valitset oikeanlaisen korun

Jos olet ostamassa sormusta tai rannekorua, mittaa sormen tai ranteen ympärysmitta. Kaikkien korujen kohdalla tuotekuvauksessa kerrotaan tuotteen mittatiedot eli halkaisija.

Lue myös tuotteen kohdalla tuotekuvauksesta, onko tuote materiaaliltaan sellainen, jonka haluat.

Tarkista myös, että korun koko on sopiva tyyliisi tai makuusi. Esimerkiksi rannekellon kohdalla tarkista kellon kaikki mitat, ettei rannekello ole liian suuri suhteessa ranteesi kokoon.

Rajaa hakutulokset esimerkiksi hinnan tai merkin mukaan. Jos etsit tietyltä merkiltä korua, näet rajauksen ansiosta vain haluamasi brändin korut.

Jos olet ajatellut korulle tietyn budjetin, pystyt rajaamaan haun hinnan mukaan. Jos asetat hinnaksi esimerkiksi 100 – 200 euroa, näyttää hakukone vain kyseisen hintaluokan korut.

Rajaamalla korut voit helposti ja nopeasti etsiä korut netistä edulliseen hintaan.

Seuraava julkaisu

  • Heidi / Asiakaspalvelu