ILMAINEN TOIMITUS - TOIMITUSAIKA 4 - 7 ARKIPÄIVÄÄ

Miesten rannekello Maserati

RSS

 

Miesten rannekello

Miesten kello Maserati on ollut yksi kelloverkkokauppamme myydyimmistä rannekelloista.

Maserati on italialainen automaattikello, jonka muotoilu ja ulkoasu tuovat viimeistellyt tyylin miehelle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu satiinihiottu runko antaa ylellisen vaikutelman ilman, että rannekello olisi liian juhlava.

Kellon takakansi on kierteellinen ja siihen on asetettu iskuja kestävä mineraalikansi, jonka läpi näkee upeasti rannekellon koehuoneen eli automaattikoneiston. Kellon sisällä tikittää Epson NH70 koneisto, joka on tarkoitettu juuri Skeleton-tyylisille kelloille. Koneisto tikittää aikaa 21,600 Vph tuntivauhdilla, eli 6 kertaa sekunnissa ja se käy täydellä vedolla noin 41 tuntia. Kelloa katsellessa kuluu helposti tunti, jos toinenkin.

Kierteellisen takakannen johdosta rannekello on vesitiivis aina 100 metriin saakka, joten vahinkoa ei tapahdu vaikka rannekello kädessä sattuisi uimaan. Suosituksena kuitenkin on, että Maseratia ei käytetä ensisijaisena urheilukellona, vaan siihen tarkoitukseen löytyy PetenKellon valikoimasta omat tuotteensa.

 

Miesten rannekello Maserati lyhyesti:

  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Kellon halkaisija: 45 mm
  • Pinta: satiinihiottu
  • Kellotaulun väri: musta
  • Kellon lasi: pinnoitettu mineraalilasi
  • Teräsrannekkeen lukko: kaksoispainikelukko
  • Vesitiivis: Vesitiiveys 100 m asti
  • Paino: n. 200 g
  • Takuu: takuuaika 2 vuotta

 

Kellotauluun kiinnitetään katse ensimmäisenä

On selvää, että rannekellon etsinnässä ensimmäisenä katse kiinnittyy kellotauluun. Kellon ominaisuudet ovat toki tärkeät, mutta ehdottoman tärkeää rannekellon valinnassa on sen ulkonäkö. Ja sen voimme taata, että Maseratista löytyy nämä molemmat.

Maserati on niin sanotusti skeleton dialiksi eli kellotaulun takaa näkee itse automaattikoneiston. Tämä luo osaltaan rannekelloon tyylikkyyttä sekä omaperäisyyttä. Kenellekään ei taatusti jää arvailujen varaan, onko kyseessä automaatti- vai patterikello.

Halkaisijaltaan 45 mm kellotaulu on kauttaaltaan musta, jota reunustavat kullanväriset indeksit. Kellotaulua ympäröivä kehä on saanut mustan ulkoasun ja siihen on kirjattu minuuttiasteikko, jonka avulla voit kellottaa askareitasi päivän aikana, esimerkiksi ruuanlaiton yhteydessä. Kellotaulua suojaa mineraalilasi, joka on safiiripinnoitettu, jotta lasi ei naarmuuntuisi niin helposti.

 

Maserati rannekello ei ole hinnalla pilattu

Kyseessä on varsin näyttävä miesten rannekello, jonka hinta on kuitenkin vastaaviin verran varsin edullinen.

Vastaavia miesten rannekelloja myydään verkossa yli 400 euron hintaan. Maserati rannekellossa luotetaan laatuun ilman, että hintaa on lähdetty nostamaan korkeaksi. Rannekellossa kohtaavat hyvin hinta-laatusuhde.

Jos etsit miehelle rannekelloa, jossa hinta ja laatu kohtaavat – Maserati on selkeä valintasi.

Maserati ei petä lupaustaan ja on varma valinta miehelle esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjaksi.

 

Valitse rannekello merkin, värin tai hinnan mukaan

Ellei Maserati tehnyt sinuun lähtemätöntä vaikutusta löytyy valikoimastamme myös paljon muita vaihtoehtoja.

Voit helpottaa etsintääsi rajaamalla tuotevalikoimaa merkin, hinnan tai värin mukaan. Näin oikeanlaisen rannekellon valinta on helpompaa ja vaivattomampaa.

Usein rannekellon etsinnässä tiedetään jo, mitä merkkiä lähdetään etsimään, mutta esimerkiksi hintaluokka haluaan rajata tietylle hintavälille esimerkiksi 100 – 200 euroa tai 300 – 400 euroa.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu

  • Heidi / Asiakaspalvelu